Borxhi

Publikuar më 18/03/2011

Ecin rrugës Rrusta e Shuli. U afrohet një hajn dhe u kërkon të gjitha paratë që i kanë me vete. Të dytë i nxjerrin kuletat dhe fillojnë të nxjerrin paratë. Duke bërë këtë Rrusta i kthehet Shulit dhe ia ofron kuletën: – Shul, ja ato 100 euro që t’i kam pas borxh moti.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply roshi 18/03/2011 at 6:14 pm

    nje cift pleqsh dolen tek parku dhe po sodisnin natyren nderkohe po shihnin nje cift te rinjsh qe benin dashuri dhe po i thonin njeri tjetrit ah kur ishim she ne ne kete moshe a e provojme
    po thote plaku ti ngitu lart ne shtepi ne kat te 5 she une do te bej sinjal te zbresesh poshte take tuk ngjitet plaka plaku fillon e fishkellen 5.6 here plaka sdel plaku i nxehur keq ngjitet lart i bie deres dhe i kecenohet plakes po perse nuk sel moj dhe plaka i thote po sme le mami more

  • Komento