Blersi

Publikuar më 03/02/2012

Nje burr shkon me bler nje gjel ne treg.
I pyet tregtaret sa leke e keni gjelin te gjithe e kishin nga 15000 euro.
Ne fund te pazarit e sheh nje grua dhe i thot, a po ma len 10000 euro.
Gruaja i thot: Po, por nuk di ku me lan gjelin.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply arrita 20/03/2012 at 11:52 pm

    mesuesja i ka thene benit ti bej 3 fjali si detyr shtepie ai shkon te nena dhe i tha ma thua nje fjali ajo nuk e degjon dhe ishte duke shikuar tv dhe thot SA IDIJOTE beni e shkruan shpejt ket fjali me von shkon te motra dhe ajo ishte me kufje ne vesh dhe ai i thot tia toshte nje fjali dhe ajo kendonte me vete TI TI DHE VETEM TI dhe beni e shkruan shkon te i vellai dhe i thot ati tia thot nje fjali ai shihte duke luajtur i barcelona dhe thot ura .Te ne sermen mesuesia i thot benit a i ke ber de tyrat PO thot beni ,ai filloj ti lexoj SA IDIOTE mesuesja UNE po ti ti dhe vetem ti DO TE DERGOJ TE DREJTORI URRA

  • Komento