Bjondja e etur dhe zhgënjimi i komshiut…

Publikuar më 17/12/2013

– Kam aq dëshirë të madhe që të dal, të kënaqem, të pi dhe të përfundoj me një mashkull në krevat. A jeni i lirë sonte?
– Po – përgjigjet fqinji i gëzuar.
– Shumë mirë atëherë. Do të thotë mund të kujdeseni për qenin tim?

Të ngjashme

Ska komente

Komento