bjondina

Publikuar më 02/03/2010

shkon nje bjondin te blej nje mikrovale dhe futet ne super market

mirdita sa kushton kjo mikrovale shitesi i pergjigjet nuk i shesim bjondina

shkon diten tjeter me flok te ngjyera me ngjyr kafe sa kushton kjo mikroval ai prap i pergjigjet nuk ju shesim bjondina

shkon prap me nje ngjyr tjeter dhe prap pyet sa kushton kjo mikrovale ai prap i thot si shesim bjondina e pyet kjo si me njeh qe jam bjondin po ti po pyet per lavatriqe

Të ngjashme

Ska komente

Komento