Bjondina te mjeku

Publikuar më 12/01/2017

Ka shkuar nje bjonde te mjeku per dhemb dhe nuk po e din ku me hi edhe hin ne gjenekologji edhe doktori nxan me do letra po i thot asaj heki teshat edhe kjo po e hjek krejt kur po e sheh doktori po i vjen marre edhe po i thot ku po ankohe ti ajo po i thot dhami po me dhem.
Po i thot doktori veshu edhe shko nje kat me lart, aty shkruan stomatulogu edhe hin aty, kjo u vesh e shkoj kur shkoj, doktori posht po e she qe ajo i ka harru brekt aty te ai edhe po e thirr kolegen lart, po i thot shikoje dhe kallxoj disi qe i ka harru brekt te une.
Hini bjondina te stomatulugu u ul edhe tash doktori po e shikon ne goj e po i thot prej ketu po e sho qe i he harru brekt te kolegu posht kjo po shikon doktorin edhe po thot po walla por me shiko posht e kallzo cili dhemb po me dhem?

Të ngjashme

Ska komente

Komento