Bisedojnë zeshkania, brunja dhe biondja

Publikuar më 14/05/2013

Zeshkania: Unë do jem zeshkania e parë që ka zbritur në Mars.
Brunja: Unë do bëhem brunja e parë që ka shkuar në Jupiter.
Biondja: Unë do jem biondja e parë që ka zbritur në Diell.
Zeshkania dhe brunja: Po nuk mundesh se të djeg!
Biondja: Kush po thotë? Do të shkoj natën

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply amanda 15/05/2013 at 6:25 pm

    hahahaha shume e bukur

  • Komento