Bisedë në burg

Publikuar më 16/07/2014

Në një qeli po bisedonin dy të burgosur:
– Përse ju kanë dënuar?
– Ashtu kot. I lehtësova shtëpinë njërit që e kishte shum; të ngarkuar dhe më zunë e më dënuan.
Po ty?
– Edhe mua kot fare më dënuan. Gudulisa njërin, po nuk e dija mirë se atij nuk i pëlqente ta gudulisje me thikë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento