Bisedë jevgjish

Publikuar më 09/06/2014

Një çift jevgjish po ktheheshin për në çadrën e tyre nëpër një rrugë me baltë. Gruaja mbante në kurriz fëmijën e saj të vogël, por që pa e ndierë i kishte rënë në tokë. Si bënë disa I lapa, e kuptuan që nuk e kishin dhe u kthyen ta merrnin.

Fëmija ishte bërë baltë deri në fyt. Gruaja e mori në dorë dhe iu drejtua ii shoqit:

– Hë, si mendon? Ta lajmë, apo ta lëmë e të bëjmë një tjetër?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento