Birra përmban hormone femërore

Publikuar më 02/12/2013

– E dini qe birra përmban hormone femërore!

Te prirur për te vërtetuar pohimin e shokut ju futen punës. Shpejt e shpejt boshatisem nja 20 birra. Rezultati ishte befasues.

Pas 20 birrash:
1. Te gjithë kishim shtuar pak ne peshe
2. Flisnim shume pa thënë asgjë
3. Kishin vështirësi ne ngarjen e makinës
4. E kishin te pamundur te bënim qofte dhe arsyetimin me te thjeshte
5. Refuzonim me këmbëngulje te pranonim se nuk kishim te drejte, pavarësisht se ishte e qarte
6. Qe vërtetimit t’i vihej vula, shkonim ne banje çdo 5 minuta dhe për me tepër te gjithë bashkë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento