Biri i kurves

Publikuar më 25/05/2012

Nje polic po ndiqte dy hajdute dhe u lodhi shketi e s’po duronte dot me. Me ne fund bertiti:
– Po ndalo mor bir kurve.
Njeri nga dy hajdutet i thote tjetrit:
– Ik para ti se mua me njohu.

Të ngjashme

Ska komente

Komento