Biondja kërkon punë…ne polici

Publikuar më 14/01/2015

Oficeri: Sa bëjnë 2 + 2?

Biondja: Ummmmm … 4.

Oficeri: Sa është rrënja katrore e 100?

Biondja: Ummmm … 10.

Oficeri: Mirë! Tani, kur vdiq Napoleon Bonaparti?

Biondja: Ummmm … nuk e di.

Oficeri: Dakord atëherë, mund të shkoni në shtëpi dhe te mendoni mbi këtë çështje. Kthehuni nesër përsëri.

Biondja shkon në shtëpi dhe një nga shoqet e saj e merr ne telefon ta pyesë nëse e fitoi punën apo jo.

Dhe ajo i thotë shoqes, “Jo vetëm qe e fitova punën, por tashmë jam duke punuar dhe në një rast vrasjeje! “

Të ngjashme

Ska komente

Komento