Biondja dhe taksisti

Publikuar më 18/07/2014

– Zotëri, sa kushton transporti me taksinë tende?
– Varet nga koha, përgjigjet taksisti.
– Ja ta zëmë se është duke rene shi, vazhdon me te sajën biondja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento