Biondja dhe mollët

Publikuar më 12/04/2011

Bisedojnë dy bionde:
Mjeku më ka thënë se në dy javët e ardhshme duhet të jetojë vetëm me molla.
Tjetra e pyet:
E çka ndodhë nëse bjen prej mollës?

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply enisi 16/04/2011 at 5:20 pm

    Pse bjondinat mesojn ne oborr ???

    Sepse me than qe e kan kru shkollen jasht.

  • Komento