Biondja dhe kamionxhiu

Publikuar më 26/06/2013

Bie borë, një kamion është i ndalur në semafor, një bionde i afrohet te dritarja.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
Shoferi nuk reagon vazhdon të vozisë dhe përsëri semafori në të kuqe, ndalet. Pas tij vrapon biondja dhe e zënë në frymë i troket në dritare.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
Kamionxhiu përsëri nuk reagon, ndizet e gjelbra në semafor dhe vazhdon rrugën, në semaforin tjetër e arrin përsëri biondja dhe i troket në dritare.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
– Përshëndetje, unë jam Xhavit

Të ngjashme

Ska komente

Komento