Biondja dhe autobusi 44

Publikuar më 17/12/2015

Një bionde po priste autobusin në stacion.
Ajo ishte aq bionde sa që kur  humbi autobusin nr. 44, mori autobusin nr. 22 dy herë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento