Biondet dhe bananet

Publikuar më 26/03/2013

Dy bionde dalin nga një supermarket me qeset e mbushura plot dhe shkojnë në shtëpi. Duke i rregulluar gjësendet e blera, njëra thotë:
– Shiko, në vend të dy bananeve na paskan dhënë tri!
– S’ka lidhje, njërën do ta hamë – thotë tjetra.

Të ngjashme

Ska komente

Komento