Bilbil në goje

Publikuar më 30/06/2017

Një djale i vogël po kalonte rrugës me
cigare në dore, e shikon polici i trafikut dhe i thotë :
Polici: – 0 djal kaq i vogel ti me cigare në dorë?
Djali: – Po ti kaq i madh dhe me bilbil në goje?

Të ngjashme

Ska komente

Komento