Bethoveni dhe polici

Publikuar më 12/04/2016

Bethoveni i madh kishte ndaluar me nje kembe ne trotuar dhe nje ne bulevard duke u hutuar pas tingujve te nje sinfonie…I afrohet polici dhe i thote se duhej te paguante 500 dollare gjobe pasi kishte thyer rregulloren e qarkullimit…
Bethoveni i jep gjysmat sepse vetem me nje kembe e kishte shkelur rregulloren…
Ja cfare beni ju Sinfoni me bukurine tuaj!

Të ngjashme

Ska komente

Komento