Besimi

Publikuar më 02/08/2014

– Vajza ime ka gëlltitur njërin hga gurët e diamantit dhe për këtë duhet të operohet. Desha të pyes, a mund të kem besim tek doktor Roberti?
– Padyshim, ai është njeri shumë i ndershëm.

Të ngjashme

Ska komente

Komento