Berisha rreshqet bie ne uje

Publikuar më 26/11/2015

Duke ecur mbi nje ure, Berisha rreshqet dhe bie ne uje(!)
Tre femije, qe ishin duke notuar, u zhyten dhe e nxoren ate ne breg
– Bravo çuna! Tani qe me nxoret, kerkoni çfare te doni
– Une dua te gjitha lodrat e botes, – tha femija i pare.
– Une dua nje shtepi te madhe, qe te mos zihen më mami me babin,- kerkoi i dyti.
– Ndersa une,- u hodh i treti, – dua nje karroce invalidi, me nje magnetofon te madh
– Ce do karrocen,- u habit Berisha,- ti nuk je invalid ?!
– E po, do te behem, sa ta marre vesh babai, se te shpetova ty nga mbytja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento