Berisha dhe femijet

Publikuar më 18/03/2017

Duke ecur mbi nje ure, Berisha rreshqet dhe bie ne uje(!)

Tre femije, qe ishin duke notuar, u zhyten dhe e nxoren ate ne breg

– Bravo çuna! Tani qe me nxoret, kerkoni çfare te doni

– Une dua te gjitha lodrat e botes, – tha femija i pare.

– Une dua nje shtepi te madhe, qe te mos zihen më mami me babin,- kerkoi i dyti.

– Ndersa une,- u hodh i treti, – dua nje karroce invalidi, me nje magnetofon te madh

– Ce do karrocen,- u habit Berisha,- ti nuk je invalid ?!

– E po, do te behem, sa ta marre vesh babai, se te shpetova ty nga mbytja

Të ngjashme

Ska komente

Komento