Berberi

Publikuar më 14/08/2014

lu lutem, a rruani mirë juve? — pyeti një klient.
Shumë mirë, – u përgjigj berberi dhe shtoi:
– Pak para Ishte një klient mbeti aq i kënaqur sa që më kërkoi ta rruaja edhe një herë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento