Beni dhe termometri

Publikuar më 16/07/2014

“Babi, babi, ra termometri!”. Ndërsa i ati i kthehet: “Sa ra Beni?”.
Beni: “Rreth 10 metra… Më ra nga ballkoni!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento