Beni dhe babi

Publikuar më 08/12/2011

Beni kishte par nje ender siku babi i tij ja kishte dhuruar 50 euro.
Pasi u zgjua ne mengjes e shiqoj babin e tij qe po shqionte n’tv dhe ti tha babi babi pash ne ender sikur mi ke japur 50 euro.
Ndersa babi i tij ja khten: Mbaj bir dhe blej cfar te duash me to.

Të ngjashme

Ska komente

Komento