Ben me te gjitha 10

Publikuar më 26/08/2016

Beni kthehet ne shtepi dhe u tregon prinderve deftesen.Te gjitha 10. Babai sa e pa, merr ciften dhe e vret.
C’bere o maskara bertiti gruaja.
Grua ky dinte shume.

Të ngjashme

Ska komente

Komento