Bëj çka e kam në mend!

Publikuar më 13/05/2016

Në Lipjan Nastradini i mblodhi qytetaret dhe u tha:
— Ose më jepni ushqim, ose e bëj çka e kam në mend!
Lipjanasit u trembën dhe i dhanë gjithë ç’patën. Kur u ngop Nastradini mirë e mirë, ata s’u du-ruan pa e pyetur ç’kishte pasur ndër mend t’i bënte Lipjanit.
Ai tha:
— Kam pasur ndër mend të shkoj në qytet tjetër — në Prishtinë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento