Befasia

Publikuar më 25/03/2013

Tri shoqe – njëra e fejuar, tjetra dashnore, tjetra e martuar – bien dakord që t’u përgatisin befasi meshkujve të tyre. Ato vishen me rroba lëkure sado-mazohiste, këpucë me take të larta dhe me nga një shirit të zi në sy, për të shikuar reagimet e partnerëve.
Pas disa ditësh takohen dhe flasin për befasisë:
E fejuara: Kur më shikoi, u çmend. Më shikoi me dashuri, më tha se jam femra e tij e ëndrrave dhe tërë natën çuam dashuri.
Dashnorja: Kur më pa, më kapi përnjëherë dhe nuk bëmë sy gjumë deri në mëngjes.
E martuara: Kur u kthye nga puna, më shikoi me kërshëri dhe më tha: “Ej, Zorro, a është darka gati?”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento