Befasia

Publikuar më 08/09/2014

– Për herë të parë pas kaq vitesh, mbrëmë i rrash ziles dhe kur u hap dera gruaja ishte përplot buzëqeshje…
– E si ndodhi kjo?
– E kisha gabuar banesën…

Të ngjashme

Ska komente

Komento