Bashkëshorti “pasionant” dhe gruaja qejflie…

Publikuar më 11/09/2013

Ku po shkon kaq herët?, e pyet gruaja
-Po shkoj në peshkim, ti vazhdo te flesh.
-Kur doli jashtë, burri pa se ishte shume ftohte dhe vendosë të kthehet sërish në shtrat. I afrohet gruas në shtratin e nxehtë dhe i thotë: “Shumë ftohtë jashtë…”
-Gruaja: “Burri im budalla shkoi në peshkim”….

Të ngjashme

Ska komente

Komento