Bashkëshortët dhe kujdesi për njeri-tjetrin…

Publikuar më 25/01/2015

– Ti të gjitha paratë i harxhon në raki. Vazhdimisht je i dehur! I hakërrohet gruaja
– Ç’thua, i kthehet burri, ti shpenzon pa karar në veshje dhe makijazh!
– Po unë shpenzoj që të bëhem e bukur për ty, vazhdon gruaja
– Po edhe unë pi që të më dukesh me e bukur…

Të ngjashme

Ska komente

Komento