Bankomati

Publikuar më 20/06/2011

Një zotëri në moshë shkon në një klub fitnesi. Duke bërë stërvitje e sheh një vajzë shumë të bukur duke hyrë në klubin e fitnesit. E thërret trajnerin dhe e pyet: “Në cilin aparat duhet të shkoj për ta impresionuar atë bukuroshen?”
Trajneri e sheh nga koka deri te këmbët dhe i përgjigjet: “Hmm, provoje bankomatin në korridor!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento