Banes ne katin e 6

Publikuar më 05/04/2017

U kan Hasa dhe Hysa jan me nje banes ne katin e 6, edhe nje dit hasa po e blen nje gazet, dalin ne ballkon me lexu, dhe pa pritmas i bjen gazeta ne tok,edhe shtyhen shko mere ti shko mere ti…. edhe thot Hasa hajt shko meri turbit e elexojna prej qituhit edhe e mbarojn ni faqe,i thot hasa Hyses shko ndrro fleten se ne radhen tjeter shkoj une .

Të ngjashme

Ska komente

Komento