Banania

Publikuar më 20/02/2017

Dy vajza shkojne ne nje dyqan dhe i kerkojne shitesit dy banane Shitesi u thote: “merrni tre se keto i kam te fundit” Njera nga vajzat pergjigjet” Jo ne duam vetem dy banane” Shitesi pergjigjet: “Po tre te fundit kam do jua jap me lire” Vajza perseri kundershton, nderkohe shoqja e vet i thote ne vesh:
“He moj merre se njeren e ham”

Të ngjashme

Ska komente

Komento