Baballaret e shpejte

Publikuar më 31/07/2009

Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë:
– Njëri thotë: – Babi im pasi hedh shigjetën vrapon dhe e kap e kap pa arritur në shënjestër.
– I dyti: – Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shënjestrën…
– I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo. Babi im është mësues, megjithëse puna i mbaron në orën 4 vjen në shtëpi që në 1.

Të ngjashme

Ska komente

Komento