Babai pa floke

Publikuar më 23/02/2015

Nje femije, duke pare me vemendje floket e babes, pa disa qime te bardha dhe e pyet:

– Babe, pse disa qime nga floket e tu jane te bardha?

– Se babes i del nje qime e bardhe, sa here qe djali i tij ben nje te keqe – i pergjigjet i ati.

Femija mendohet pak e pastaj pergjigjet:

– Atehere gjyshi duhet t’i kete pase shume te keqinj femijte.

Të ngjashme

Ska komente

Komento