Baba i gomereve

Publikuar më 23/10/2009

Disa te rinj pane Nastradinin qe ishte mbeshtetur tek stalla e gomerve dhe deshen ta tallnin.
Njeri me i shkathet i thote:
– Ku je o Nastradin, O baba i gomerve.
Pergjigjet Nastradini:
– Po ti mor bir pse paske dale prej stalle?

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply alban 11/01/2012 at 6:37 pm

    pershendetje Nastradin

  • Komento