Azemi +18

Publikuar më 27/04/2017

E pyet Bali, Azemin.
– A don ta dëgjosh një tregim për dashurinë, qenin dhe nënën.
– Hajt, tregoma i përgjigjet Azemi.
– Ta ç… qeni, nanën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento