Avash o xhaje

Publikuar më 20/03/2017

Ishin njehere dy cuna ne nje tren dhe perballe kishin nje xhaje. Per nje moment xhajen e zuri gjumi dhe filloi te gerhiste. Ata te dy filluan te qeshnin dhe ta ngacmonin; Avash o xhaje se po na ha.- Xhaja hic. Bo-bo na hengri ky ! Etjera po xhaja se prishi terezine dhe i degjonte nen mustaqe. Kur zbriti ne nje stacion iu afrua atyre dhe u tha : mos kini frike mor bir se xhaja nuk e ha mishin e derrit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento