Atje ku askush s’më ka puthur

Publikuar më 04/03/2015

Pas lidhjes disamuajshe dhe dhuratave të shtrenjta, e dashura vendos ta lejojë të dashurin ta puthë.
– Do të lë të më puthësh, atje ku askush nuk më ka puthur!
– E ku ashtu zemër?
– Në Paris…

Të ngjashme

Ska komente

Komento