Astronomi i shquar

Publikuar më 13/08/2014

Astronomi i shquar Fransua Arago, kishte marrë si dhuratë nga shkencëtari anglez Deivi, një barometër të bukur. Këtë astronomi e hishte vënë për të zbukuruar studion e tij.  Një ditë shërbyesi plak, duke marrë pluhurat, e rrëzoi përtokë barometrin dhe ky u thye. Në këtë kohë Aragoi po futej ne studio dhe e pa shërbyesin shumë të mërzitur për dëmin që hishte bërë.

— Mos u mërzit. Më e keqja që mund të ndodhë është që të bjerë një shi i madh rneqë barometri është ulur kaq shumë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento