Asnjeri, Askushi dhe Budallai

Publikuar më 27/05/2013

Ishin tre vellezer, ata quheshin: Asnjeri, Askushi dhe Budallai…. nje dite vendosen te riparojne shtepine,, Asnjeri ra nga muri, Askushi e pa dhe i thote Budallait te mare ambulancen ne telefon,,,
-Alo..
-Ambulanca.?
-Po..!!!
-Asnjeri ra nga muri..dhe Askushi e pa…
-Po ti kush je?
-Budallai..!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento