As burrë, as shofer

Publikuar më 09/03/2016

Ishte ulur shoferi i kamionit në restoran në pauzë dhe po ha drekë. Vijnë tre motoristë të veshur në lëkurë. I pari kalon pranë shoferit, ia derdh kafenë në sup dhe ulet pranë banakut. Shoferi nuk e shikon fare. Afrohet i dyti, e rrezon lëngun në tavolinë dhe ulët pranë banakut. Shoferi nuk e shikon dhe nuk e flet asnjë fjalë. I afrohet i treti, ia derdh drekën dhe ulet pranë banakut. Shoferi ngritet dhe del nga lokali pa fjalë. Vjen kamarierja bionde dhe e merr porosinë. Motositët po komentojnë:

– Ky që ishte këtu – s’ish hiq burrë!

Kamerierja ia kthen:

– Besa as burrë, as shofer. Ja, po vozit përmbrapa dhe i shkeli tre motorë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento