Artikulli i gazetës

Publikuar më 11/08/2014

Artikulli i  madh në gazetë: Punën e sotme mos e lër për nesër! Dyli shkon në shtëpi dhe çfarë kishte lënë përgjysmë, i mbaron. Vjen gruaja:
– Çfarë ke bërë, mor burrë, i he tharë të gjitha shishet!
– Po ashtu lexova, çfarë ke lënë përgjysmë, mbaroje! Unë përgjysmë kisha lënë vetëm shishet e verës e të rakisë… e i thava!

Të ngjashme

Ska komente

Komento