Ankesa për dhimbjen

Publikuar më 17/06/2014

Një pacient i tregoi dentistit dhëmbin që i sillte dhimbje dhe u ul për ta hequr. Sapo dentisti iu afrua me pincë në dorë, pacienti lëshoi një britmë të thatë.
– Ç’keni kështu? Ne akoma nuk kemi filluar.
– Më dërmuat këmbën, doktor…

Të ngjashme

Ska komente

Komento