Analizat e fshatarit

Publikuar më 05/09/2014

Shkon një fshatar në spital, sepse nuk ndjehej mirë.

Pasi e vizitoi, doktori i thotë:

-Xhaxha, do të duhen më shumë analiza për të gjetur tamam se ç’problem ke. Duhet të bësh analizën e gjakut, urinës, të nevojës dhe të spermës.

-Na, merr brekët, – i thotë fshatari,- se aty i ke të gjitha…

Të ngjashme

Ska komente

Komento