Amazona

Publikuar më 28/03/2017

Nje eksplorator humb ne pyjet e pafund te Amazones. Pas tre dite bredhjesh me ne fund sheh nje njeri qe del pas nje kacubeje.

I thote:

– O zot, shpetova, kam tre dite i humbur dhe me ne fund gjeta nje njeri. Se imagjinon dot se sa i lumtur qe jam.

– Ske perse te jesh fare i lumtur. Une kam 10 vjet qe kam humbur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento