Alo, shtepia Beqiri

Publikuar më 21/06/2011

Alo, shtepia Beqiri, eshte zoti Beqiri ne shtepi?
– Jo, babi nuk eshte ne shtepi.
– Po zonja Beqiri?
– As mami nuk eshte ne shtepi. jam vetem me motren.
– Atehere me kalo motren te lutem.
Pak disa minutash ne pritje, vajza kthehet tek telefoni.
– Zoteri, me vjen keq po nuk mund te te kaloj motren, provova deri tani dhe nuk e nxjerr dot nga djepi

Të ngjashme

Ska komente

Komento