Aftësia e të treguarit

Publikuar më 27/03/2013

Takohen dy shoqe të vjetra pas 20 vitesh dhe fillojnë të flasim për shumëçka. Më pas njëra pyet:
– E, si e ke vajzën?
– Ajo është e mrekullueshme. Ka qenë studentja më e mirë. E kreu fakultetin në kohë me nota të larta. Nisi punën me një kompani private, por shumë të fortë. E filloi si referente, por me fuqitë e saj arriti deri në zyrën e shefit. U angazhua shumë, po në fund ia vlejti. E ti, si e ke vajzën?
– Edhe vajza ime është dashnore e shefit të një kompanie të madhe, por nuk di ta tregoj kaq bukur sa ti…

Të ngjashme

Ska komente

Komento