A mos është përmirësuar ndonjëri

Publikuar më 20/01/2017

Në një spital të qmendurish shkojnë mjekët për të vizituar pacientët dhe për të parë se a mos është përmirësuar ndonjëri nga ta, dhe të gjith bënin sikurse po hanin gjellë në pjata të thata.

Vetëm një kishte mbetur ashtu dhe shiqonte pjatën.

Shkon njëri nga mjekët për ta pyetur se :

Përse ju nuk po hani si të tjerët?

Paj , po pres derisa të më ftohet gjella përgjigjet ai!

Të ngjashme

Ska komente

Komento