A je ndarë nga i dashuri ?

Publikuar më 20/07/2016

– Më thanë që ishe ndarë i dashuri, pse?
– Ti a mund të jetoje me një njëri që pinte duhan, alkool, drogë, ankohej gjithë ditën….?
– Natyrisht që jo…
– Po pra, edhe ai nuk e përballoi dot dhe iku..

Të ngjashme

Ska komente

Komento